Увага! Оновлене меню тестів до аналізаторів Getein 1100 та Getein 1160

Шановні клієнти та партнери! Зверніть увагу на оновлене меню тестів до аналізаторів Getein 1100 та Getein 1160.

Замовити

Нові тести до аналізаторів Getein 1100 та Getein 1160 вже доступні для замовлення

  • CA125, CA15-3, CA19-9;
  • кальпротектин в калі, остеокальцин;
  • ST-2*,  BNP,  TnT (тропонін Т);
  • СРБ/РФ/АСЛО;
  • естрадіол, тестостерон, кортизол.

Вище загадані тест-системи пройшли всі клінічні дослідження в Європі та Китаї та отримали всі відповідні сертифікати і вже прямують на склад в Україну.

Визначення серцевого стресу, ремоделювання ST2 та рівня маркерів фіброзу

Пептид ST2, відомий за назвою «suppression of tumorigenicity 2», належить до сімейства рецепторів інтерлейкіну (ІЛ)-1.
Підвищення рівня sST2 зумовлено механічним розтягненням кардіоміоцитів та позиціонується як новий маркер кардіального стресу, фіброзу та ремоделювання. Цей білок може експресуватися в життєздатному міокарді, який схильний до стресу. Дія ST2 у серцевому м’язі є комплексною і тісно пов’язана з ІЛ-33 — функціональним лігандом ST2L.
ІЛ-33 антигіпертрофічному та антифібротичному ефектам фенілепінеприну та ангіотензину ІІ. знаходиться у кровотоці та діє як рецептор-приманка для ІЛ-33, послаблює його кардіопротекторні властивості. Механічне розтягнення кардіоміоцитів може посилювати вивільнення ІЛ-33 із цитоплазматичних везикул. Кардіоміоцити і серцеві фібробласти паралельно вивільняють як ST2L, так і sST2 під час біомеханічного розтягнення. Наступна гіпертрофія кардіоміоцитів, активність фібробластів та апоптоз призводять до активізації структурного ремоделювання серця. У комбінації з натрійуретичними пептидами рівень ST2 надає додаткове діагностичне та прогностичне значення у пацієнтів із серцевою недостатністю (СН). Таким чином, взаємодія ST2 із натрійуретичними пептидами та іншими клінічними ознаками в багатомаркерній моделі надає переваги для стратифікації ризику, прогнозу та контролю лікування пацієнтів із СН. Надається калькулятор для стратифікації ризику, в якому використовують клінічні ознаки + ST2, NT-проBNP та високочутливий тропонін Т, який нещодавно запропонований для визначення індивідуального прогнозу пацієнтів. Результати досліджень відносно властивостей протеїну ST2 свідчать про можливість його використання як діагностичного та прогностичного маркера. Рівень ST2 >35 нг/мл свідчить про несприятливий прогноз у пацієнтів із хронічною серцевою недостатністю та потребує більш ретельного ставлення до цих хворих.

Детальніше про аналізатори Getein 1100 та Getein 1160 тут.

Діє акційна пропозиція!

При закупівлі реагентів на суму від 150 000 грн аналізатор Getein 1100 або Getein 1160 у подарунок.

ЗАМОВЛЯЙТЕ СЬОГОДНІ ІМУНОФЛЮОРЕСЦЕНТНІ АНАЛІЗАТОРИ GETEIN 1100 ТА GETEIN 1160

Придбавши аналізатор, Ви отримуєте: безплатне навчання персоналу та гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід і методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для прорахунку вартості проєкту або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Увага! Оновлене меню тестів до аналізаторів Getein 1100 та Getein 1160”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень