Проєкт КДЛ для обласного фтизіопульмонологічного медичного центру м. Луцьк

Шановні партнери! Біохімічний аналізатор BS-230 Mindray встановлено до фтизіопульмонологічного медичного центру м. Луцьк.

Купити біохімічний аналізатор BS-230 Mindray

Наш успішний проєкт КДЛ із встановлення біохімічного аналізатора BS-230 до фтизіопульмонологічного медичного центру в м. Луцьк це черговий доказ того, що ХЛР залишається надійним рішенням для Вашого медичного закладу, а вибір продукції Mindray зручність, компактність та ефективність у роботі Вашої лабораторії.

З продуктивністю 200 фотометричних тестів на годину аналізатор BS-230 Mindray має послідовне завантаження до 40 зразків і різні параметри обробки, визначені користувачем. Його просте та інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення полегшує роботу працівників, а за рахунок автоматизації процесів легко виконує всі рутинні задачі.

Багатофункціональність, компактність розмірів та особливі можливості роботи BS-230 Mindray - це критерії, завдяки яким прилад залишається оптимальним вибором для клініко-діагностичних лабораторій.

Детальніше про аналізатор BS-230 Mindray тут.

ЗАМОВЛЯЙТЕ АНАЛІЗАТОР BS-230 MINDRAY ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

Придбавши аналізатор, Ви отримуєте: безплатне навчання персоналу та гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід і методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для прорахунку вартості проєкту або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для обласного фтизіопульмонологічного медичного центру м. Луцьк”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень