Проєкт КДЛ для медичної лабораторії "МедЛаб" м. Вінниця

Шановні партнери! Встановлено біохімічний аналізатор BS-600M в медичну лабораторію "МедЛаб" м. Вінниця.

Потужна й ефективна інноваційна система в одному аналізаторі 

BS-600M Mindray — біохімічний аналізатор нового покоління, що допомагає виконувати більше досліджень за коротший час в межах мінімальної площини. Інтегровані тестові елементи та легка модульна конструкція розв'язує проблеми з витратами та транспортуванням, а інтуїтивно зрозумілий інтерфейс підтримує повний моніторинг, що дозволяє отримувати незмінно точні результати тестування. 

Переваги при роботі з BS-600M Mindray:

1. Компактний розмір
Максимальна пропускна здатність при мінімальній площі з можливістю виконувати 600 фотометричних тестів/год та 800 тестів/год з ISE всього за 1,2 м² площі.

2. Безперервне завантаження зразка
Зразки безперервно завантажуються в стелажі, не вимагаючи паузи для додавання нових тестів під час роботи. Крім того, доступно 30 спеціальних позицій, що гарантує пріоритет зразкам STAT.

3. Дослідження HbAic цільної крові
Вбудований гемоліз із цільною кров'ю підвищує ефективність роботи, а відсутність ручної попередньої обробки зменшує ризики помилок 120 тестів/год для HbA1c скорочує час обороту.

4. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача
Спрощений інтерфейс користувача містить в собі різні індикатори, що дозволяють значно зекономити час на діагностику помилок та відстеження тестів, і, таким чином, значно покращити ефективність роботи.

5. Автоматичне введення цільових значень QC&CAL шляхом сканування QR-коду
Спеціальний зчитувач QR-кодів дозволяє вводити й оновлювати цільові значення QC&CAL за допомогою простого сканування, що економить час і усуває помилки, допущені вручну.

6. Інтегроване нове рішення ISE
Електроди виготовлені зі спеціальної скляної плівки замість традиційної полімерної та створюють кращу іонну селективність, стійкість до корозії та довший термін служби.

ЗАМОВЛЯЙТЕ БІОХІМІЧНИЙ АНАЛІЗАТОР BS-600M MINDRAY ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

Наші сервісні інженери вводять в експлуатацію, надають супровід й методичне забезпечення протягом всього гарантійного терміну (12 місяців з моменту введення в експлуатацію).

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування, а також сервісний супровід.

Для прорахунку вартості проєкту, отриманння комерційної пропозиції або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Разом до перемоги!
Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для медичної лабораторії "МедЛаб" м. Вінниця”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень