Проєкт КДЛ для ЦПМСД в м. Сторожинець

Шановні партнери! В ЦПМСД м. Сторожинець успішно встановлено й працює біохімічний автоматичний аналізатор BS-240 Mindray. Наші сервісні інженери здійснюють пусконалагоджувальні роботи й проводять навчання лаборантів.

Купити аналізатор BS-240 Mindray

Біохімічний аналізатор BS-240 Mindray широко використовується в клініко-діагностичних лабораторіях лікарень, приватних клінік та діагностичних центрів для моніторингу здоров'я пацієнтів та визначення біохімічних показників крові.

Особливі можливості BS-240 Mindray:

  • Нова технологія точного дозування забезпечує мінімальний об’єм зразка;
  • Ефективна система промивання кювет (8 ступенів з підігрівом миючих засобів та деонізованої води);
  • Вдосконалена оптична система (знижує мінімальний реакційний об’єм, значно подовжує строк служби лампи, підвищує точність результатів дослідження);
  • Надійна система температурного режиму (технологія прямого нагріву стабілізація температури реакції та 24-годинне охолодження);
  • Ферментативний прямий метод дослідження HbA1c (підготовка гемолізату на борту автоматично, кореляція специфічності та достовірності з методом рідинної хроматографії).

Детальніше про біохімічний аналізатор тут.

ЗАМОВТЕ БІОХІМІЧНИЙ АНАЛІЗАТОР BS-240 MINDRAY КДЛ ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

Купуючи аналізатор ви отримаєте: безплатне навчання персоналу та гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід й методичне забезпечення протягом гарантійного терміну. ПДВ входить у вартість приладу.

Для прорахунку вартості проєкту або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для ЦПМСД в м. Сторожинець”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень