ХЛР отримала нагороду «2023 Gold Service Channel presented to HLR LLC» від Mindray

Шановні партнери! Раді поділитися з вами успіхами та досягненнями наших інженерів та методистів сервісного центру «ХЛР».

Компанія «ХЛР» отримала нагороду «2023 Gold Service Channel presented to HLR LLC» від відділу міжнародної регіональної служби компанії «Mindray»

На знак визнання високої якості та ефективного обслуговування обладнання нашого закордонного партнера, а також професіоналізму та компетентності інженерів та методистів сервісного центру «ХЛР». Нагадуємо, що «Mindray» є одним з провідних світових постачальників сучасних рішень у медичному та лабораторному обладнанні. Компанія «ХЛР» являється офіційним дистриб'ютером «Mindray» на українському ринку. Наша діяльність спрямована на оперативну підтримку клієнтів. Спеціалісти сервісної служби «ХЛР» мають багаторічний досвід у своїй роботі та пройшли сертифіковане навчання на заводах виробника. Ми надаємо повну інформаційну, технічну та методичну підтримку по встановленю та експлуатації лабораторного та медичного обладнання. 

Дана винагорода є мотивацією для всієї команди «ХЛР» для подальшого розвитку та нових продуктивних результатів в обслуговуванні клієнтів.

Контакти сервісного центру:

Телефон:
+38 067-882-05-94
+38 067-882-05-95

Електронна адреса
service.med@hlr.ua

Слава Україні!
Разом до перемоги!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “ХЛР отримала нагороду «2023 Gold Service Channel presented to HLR LLC» від Mindray”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень