2 в 1 – аналізатор газів крові та електролітів ST-200 CC® Blood Gas Analyzer-ABGEM за 240 000 грн!

Дослідження газів крові та електролітів призначають при респіраторних захворюваннях або збої в метаболізмі. Проведення досліджень газів крові та електролітів дозволяють своєчасно визначити розвиток ускладнень, викликаних COVID-19, оскільки зміни в кислотно-лужному стані пацієнта свідчать про розвиток патологічного процесу.

Купити ST-200

Повторне проведення аналізу дозволяє лікарю відстежувати ефективність призначеного терапевтичного лікування та динаміку одужання.

Про газоаналізатор ST-200 CC® Blood Gas Analyzer-ABGEM від Sensa Core

Газоаналізатор ST-200 CC® Blood Gas Analyzer-ABGEM – це економічне рішення для невеликих і середніх лабораторій. Він швидко та якісно виконує тести і закриває одразу дві потреби – аналіз газів крові та аналіз електролітів.
Прилад повністю автоматизований, зі зручним інтерфейсом. Генерує точні результати досліджень. Участь оператора в процесі проведення тесту мінімальна.
Аналізатор газів крові та електролітів підтримує такі типи зразків: цільна кров, плазма, сироватка, КЧС, розбавлена сеча. Це дуже добре, коли є вибір і маневровість. Для аналізу необхідний обсяг зразка повинен складати 260 мкл.
Перевагою приладу 2 в 1 є велика кількість визначуваних показників.
Отримайте 21 результат з одного зразка:

  • Гази крові: pH, pCO2, pO2, Hct.
  • Електроліти: Na, K, iCa, Li, pH, Cl.
  • Розрахункові параметри: Hb, HCO3, BE, BE-B, BE-ECF, TCO2, AG, AG (K), O2 Sat, O2 Ct, SBC.

Як купити аналізатор газів крові та електролітів?

ST-200 CC® Blood Gas Analyzer-ABGEM від Sensa Core – це відмінне рішення 2 в 1 для лабораторії. Прилад є в наявності на складі. Зробіть замовлення зручним для Вас способом на сайті або зателефонуйте нам!
Зверніть увагу – ціна газоаналізатора дуже прийнятна для ринку України.

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “2 в 1 – аналізатор газів крові та електролітів ST-200 CC® Blood Gas Analyzer-ABGEM за 240 000 грн!”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень