Електрокардіограф 12 - канальний 1112M CAREWELL. Головні переваги

Без сумнівів, електрокардіограф - це незамінний прилад для медичних закладів та бригад швидкої та невідкладної допомоги. Використовується для проведення діагностичного дослідження та моніторингу серцевої діяльності.

Купити 1112M

Головні переваги електрокардіографа 12-ти канального 1112М Carewell

Великий сенсорний РК-дисплей розмірами 800 × 480, 7-дюймовий. Довготривалу роботу електрокардіографа забезпечую збільшена 4400 mAh Li-ion батарея. Великий обсяг пам’яті, дозволяє зберігати 5000 файлів ЕКГ. Підтримка зчитувача магнітних карток, сканера штрих-коду (спрощує введення інформації). Зрозумілий і простий інтерфейс російською та англійською мовами.
Підтримка зовнішнього лазерного принтера дозволяє отримати звіти у форматі A4. Доступне програмне забезпечення для управління даними на ПК (опційно). Надійне автоматичне вимірювання та інтерпретація, що перевірена на базі даних CSE & AHA.

Електрокардіограф має ряд додаткових функцій:

  • Функція «Заморожування», попередні 10 секунд друку та функція тригерного друку для спостереження за будь-якими аномальними формами ЕКГ.
  • Функція виявлення ЧСС і кардіостимулятора.
  • Функція «Cine-loop»: відтворення збереженої форми ЕКГ.
  • Функція «Автоматичного збереження»: користувачі можуть вибрати, слід автоматично зберігати файли з роздруківкою чи ні.

Як купити електрокардіографа 12-ти канального 1112М Carewell?

Даний прилад доступний до замовлення у нашому інтернет-магазині med.hlr.ua. Здійсніть замовлення через кошик сайту або за телефонами.

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Електрокардіограф 12 - канальний 1112M CAREWELL. Головні переваги”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень