Увага! Представляємо нову категорію товарів — "Ветеринарне обладнання"

Шановні партнери! Раді повідомити про розширення асортименту продукції в каталозі ХЛР, призначеної для потреб ветеринарії.

Каталог ветеринарного обладнання

З метою задоволення різноманітних потреб у сфері охорони здоров'я тварин ми представляємо нову категорію товарів "Ветеринарне обладнання". Наша мета забезпечити ветеринарних фахівців необхідним обладнанням, що допоможе їм надавати високоякісні послуги.

Компанія «ХЛР» пропонує комплекс пропозицій медичного обладнання для ветеринарних клінік. Ця категорія містить різноманітні прилади з урахуванням сучасних вимог від аналізаторів крові до медичного діагностичного обладнання для точної діагностики та ефективного лікування. 

У нас Ви знайдете в каталозі:

Ми ретельно підбираємо продукцію для включення до цієї категорії, гарантуючи її якість та ефективність, тому на сайті можна знайти обладнання різних відомих виробників. "ХЛР" є офіційним представником компаній «Mindray animal», «Ustar», «Migibio» та «Pushkang» в Україні. 

ПІДВИЩУЙТЕ ЯКІСТЬ ДОГЛЯДУ ЗА ТВАРИНАМИ ТА ОБИРАЙТЕ ПРОФЕСІОНАЛІЗМОМ РАЗОМ ІЗ ВЕТЕРИНАРНИМ ОБЛАДНАННЯМ ХЛР! 

Для прорахунку вартості проєкту або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Увага! Представляємо нову категорію товарів — "Ветеринарне обладнання"”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень