Увага! Акція на гематологічний аналізатор BC-2800 Vet

Шановні партнери! Діє акція на ветеринарний гематологічний аналізатор компанії Mindray — ВС-2800 Vet.

Купити BC-2800 Vet

Акційна ціна на BC-2800 Vet компанії Mindray — 200 000 грн

  • Включає річний запас повного комплекту реагентів
  • За умовами акції реагенти можуть постачатись поступово

Чому варто обрати BC-2800 Vet Mindray?

Вибір гематологічного аналізатора BC-2800 VET Mindray – це інвестиція у точність та ефективність ветеринарної практики у ваших діагностичних лабораторіях. Сучасні технології, зручність у використанні та широкий спектр можливостей роблять цей прилад незамінним помічником у діагностиці та лікуванні тварин. 

Економічність та ефективність

Аналізатор BC-2800 VET Mindray пропонує оптимальне співвідношення ціни та якості, що робить його доступним для широкого кола ветеринарних закладів.

Зручність та простота використання

Відрізняється простотою у використанні, що робить його ідеальним вибором для ветеринарних клінік та лабораторій різних розмірів. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, вбудований термопринтер та кольоровий сенсорний екран забезпечують легке керування приладом та швидке отримання результатів, що зменшує час обробки зразків та покращує ефективність роботи.

Обирайте аналізатор BC-2800 VET Mindray для забезпечення високоякісних ветеринарних послуг та покращуйте здоров'я ваших чотирилапих пацієнтів

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід й методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для замовлення телефонуйте за номерами +380 (93) 843-09-22 або +380 (67) 661-32-01, надішліть запит на med@hlr.ua чи зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Увага! Акція на гематологічний аналізатор BC-2800 Vet”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень