Проєкт КДЛ для Запорізької міської лікарні №9

Шановні партнери! Ділимося новиною про успішну інсталяція ІХЛА аналізатора до міської лікарні №9 м. Запоріжжя.

Купити CL-900i

Інсталяція CL-900i — інноваційне рішення для точної діагностики

Наша компанія встановила імунологічний хемілюмінесцентний аналізатор CL-900i від Mindray до міської лікарні №9 м. Запоріжжя. Цей пристрій змінює підхід до лабораторних досліджень, обробляючи до 180 тестів на годину з бездоганною точністю. Мінімальний час виконання ургентних аналізів в STAT-режимі складає 18 хвилин, при цьому аналізатор підтримує понад 75 типів тестів. Простий інтерфейс сприяє зручності використання, що покращить якість діагностики та медичних послуг у регіоні.

Більше деталей про CL-900i тут.

Підтримка та обслуговування

Ми забезепечуємо цілодобову технічну та методичну підтримку 24/7, що допомагає швидко вирішувати будь-які питання або проблеми з обладнанням. Окрім цього, ми гарантуємо безперебійне постачання високоякісних реагентів і тест-систем, які є важливою складовою для точності та ефективності лабораторних досліджень. Наша команда інженерів готова оперативно реагувати на запити, забезпечуючи своєчасне обслуговування обладнання та консультації для максимальної продуктивності ваших лабораторій.

ЗАМОВЛЯЙТЕ АНАЛІЗАТОР CL-900i MINDRAY ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування, а також сервісний супровід.

Для прорахунку вартості проєкту, отриманння комерційної пропозиції або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для Запорізької міської лікарні №9”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень