Проєкт КДЛ для Роздільнянської центральної районної лікарні

Шановні партнери! Раді поділитися з вами нашим новим реалізованим проєктом із встановлення імунологічного аналізатора CL-900i Mindray до центральної районної лікарні м. Роздільна.

Купити аналізатор CL-900i Mindray

Імунологічний хемілюмінесцентний аналізатор (ІХЛА) CL-900i Mindray це надійний і простий у використанні пристрій, призначений для проведення імунохімічних досліджень у маленьких та мережевих лабораторіях. Модель CL-900i використовує вдосконалену запатентовану технологію хемілюмінесценції компанії Mindray і забезпечує високу продуктивність (180 тестів на годину та 400 пацієнтів на день). Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та покрокове меню спрощує роботу та економить час тестування, а легкий доступ до зон завантаження (субстрату, реагентів і кювет) робить аналізатор зручний у користуванні.

Для більш детальної інформації про аналізатор CL-900i Mindray переходьте за посиланням.

Співпрацюючи з HLR, ви отримуєте найвищу якість обладнання та сервісного обслуговування.

ЗАМОВЛЯЙТЕ ІХЛА АНАЛІЗАТОР CL-900i Mindray ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід й методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для прорахунку вартості проєкту або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для Роздільнянської центральної районної лікарні ”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень