Проєкт КДЛ для міської клінічної лікарні №8 м. Київ

Шановні партнери! Компанія ХЛР реалізувала проєкт КДЛ для Київської міської клінічної лікарні №8.

Купити біохімічний аналізатор BS-430 Mindray

В переліку товарів нашої компанії ми пропонуємо придбати біохімічний аналізатор серії BS-430 Mindray. Однією з найважливіших переваг моделі даного аналізатора є оптимізація процесів дослідження.

Способи оптимізації лабораторних процесів із біохімічним аналізатором BS-430 Mindray:

  1. Автоматизована обробка зразків: повна автоматизація, включаючи завантаження та звіти про результати, що усуває потребу в ручному втручанні персоналу та знижує ризик похибок.
  2. Сканування штрих-кодів: штрих-коди на пробірках зменшують ризик переплутування зразків і забезпечують точні результати тестування; немає потреби власноруч вводити дані, заощаджуючи час і знижуючи ризик помилок.
  3. Відстеження зразків: BS-430 може відстежувати зразки протягом усього процесу тестування, дозволяючи персоналу лабораторії швидко ідентифікувати будь-які зразки, які потребують уваги. Це зменшує ризик втрати або неправильного розміщення зразка.
  4. Настроюваний робочий процес: можливість налаштувати аналізатор відповідно до конкретних потреб лабораторії, які спрощують процеси та економії коштів з часом.
  5. Оновлена програмне керування: зручне програмне забезпечення, використане у високоякісних продуктах Mindray, об’єднує більше практичних функцій і має покрокове керівництво з технічного обслуговування для працівників лабораторій.

Детальніше про аналізатор за посиланням.

ЗАМОВЛЯЙТЕ ПРОЄКТ КДЛ ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід й методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для прорахунку вартості проєкту або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для міської клінічної лікарні №8 м. Київ”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень