Проєкт КДЛ для медичної лабораторії "Смартлаб" м. Одеса

Шановні партнери! Наш новий реалізований проєкт із встановлення лабораторної станції SAL 9000 Mindray та 2-х імуноферментних аналізаторів Chorus Trio для імунологічної лабораторії "Смартлаб" в м. Одеса.

Каталог імунологічного обладнання

Медична лабораторія "Смартлаб" м. Одеси успішно оснащена потужною станцією SAL 9000 компанії Mindray та двома автоматичними імуноферментними аналізаторами Chorus Trio, що тепер значно спрощує процес досліджень персоналу медичного закладу.

Про лабораторну станцію SAL 9000

Станція SAL 9000 Mindray — одна з найшвидших і найпотужніших повністю автоматичних систем у світі, що має високу продуктивність біохімічних та імунохімічних аналізів шляхом інтеграції біохімічного аналізатора Mindray BS-2000 та імунохімічного хемілюмінісцентного аналізатора CL-6000i Mindray. Завдяки даній інтеграції лінійна система аналізу SAL 9000 допомагає оптимізувати управління лабораторними ресурсами та гарантує швидкість і точність аналізів.

Переваги лабораторної станції SAL 9000:

  • Інтеграція біохімічного та імунологічного аналізу: оптимізація приладу за допомогою більш досконалої системи автоматизації;
  • Ефективність: високопродуктивні модулі для біохімії та імунології зводять до мінімуму потребу в ручній роботі;
  • Надійність: інноваційна комплексна аналітична система забезпечує надійні та точні результати досліджень;
  • Простота експлуатації: повністю автоматизована конструкція, зручний інтерфейс та інтелектуальні програмні функції.

Однією з найголовніших переваг лабораторної станції SAL 9000 Mindray є підвищення ефективності роботи.

Детальніше про лабораторну станцію за посиланням.

Окрім цього, "Смартлаб" оснащена двома імуноферментними аналізаторами Chorus Trio, які сприяють покращенню якості та швидкості надання медичних послуг та діагностичних процедур. Це дозволяє лабораторії розширити свої можливості та виконувати різні види аналізів.

Про аналізатор Chorus Trio

Автоматичний імуноферментний аналізатор Chorus Trio — це мультипараметричний автоматичний аналізатор, що призначений для виконання аналізів ІФА методом та тестування інфекційних та аутоімунних захворювань із готовими до використання окремими тест-пристроями.

Переваги аналізатора Chorus Trio:

  • Ефективність. Широкий спектр тестів, що охоплює понад 140 спеціальних тестів.
  • Продуктивність. Вбудовані апаратні засоби та реагенти в компактному монтажному приладі дозволяють провести до 30 різних тестів та отримати результати всього за 21 хвилину.
  • Інтеграція систем. Поєднання всіх тестів в єдину інтегровану платформу, що спрощує процес обробки тестів та підвищує продуктивність лабораторії, знижуючи ризик помилок і забезпечуючи високу точність результатів тестування.
  • Адаптивність. Система дозволяє об'єднати різноманітні тести в одному запуску для різних параметрів та зразків. Користувач може вибрати необхідну процедуру для кожного запуску, згрупувавши зразки разом або запустивши їх окремо.

Головна перевага Chorus Trio — зменшення часу, необхідного для виконання аналізів, та зменшення витрати на засоби та реагенти із мінімізацією ручної праці.

Детальніше про Chorus Trio за посиланням.

ЗАМОВТЕ ПРОЄКТ КДЛ ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

Наші сервісні інженери вводять в експлуатацію, надають супровід й методичне забезпечення протягом всього гарантійного терміну (12 місяців з моменту введення в експлуатацію).

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування, а також сервісний супровід.

Для прорахунку вартості проєкту, отримання комерційної пропозиції або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для медичної лабораторії "Смартлаб" м. Одеса”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень