Проєкт КДЛ для центральної міської клінічної лікарні в м. Чернівці

Шановні партнери! Ми успішно реалізували ще один проєкт КДЛ та ввели в експлуатацію біохімічний аналізатор BS-430 Mindray для міської клінічної лікарні №3 в м. Чернівці.

Купити біохімічний аналізатор BS-430 Mindray

Біохімічний аналізатор BS-430 Mindray дозволяє проводити тестування всіх біологічних показників необхідних в сучасній клінічній практиці та призначений для медичних закладів із середніми та великими діагностичними лабораторіями. Завдяки автоматизованій системі прилад відрізняється високою продуктивністю з можливістю виконувати до 420 тестів на годину. Аналізатор має інтелектуальну технологію відбору зразків HbA1c, яка забезпечує комплексну підготовку цільної крові до гемолізу, а також уникає помилок ручного керування. 

Причини придбати аналізатор BS-430 Mindray:

  • процес дослідження стає більш ефективним завдяки оптимізації всіх функцій, що скорочує час проведення аналізу та мінімізує помилки;
  • висока ефективність роботи приладу за конкурентоспроможною ціною від офіційного дистриб'ютора компанії Mindray в Україні;
  • забезпечення виробником обладнання всіма необхідними реагентами, контрольними і витратними матеріалами, калібраторами.

Детальніше про аналізатор BS-430 Mindray тут.

ЗАМОВЛЯЙТЕ ПРОЄКТ КДЛ ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід й методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для прорахунку вартості проєкту або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Разом до перемоги!
Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для центральної міської клінічної лікарні в м. Чернівці”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень