Реалізація нового проєкту для Центру Здоров'я Тварин в м. Краматорськ

Шановні партнери! Компанія ХЛР встановила низку ветеринарного обладнання до Краматорського Центру Здоров'я Тварин, таким чином дозволивши клініці проводити точніші обстеження та надавати якісне лікування тваринам.

Купити ветеринарне обладнання

Нові можливості діагностики та лікування Центру Здоров'я Тварин

Ми раді повідомити про успішну реалізацію важливого проєкту в Краматорському центрі Здоров'я Тварин, де впроваджено сучасне ветеринарне обладнання для лабораторної діагностики. Наше партнерство із центром дозволило оснастити їх найкращими технологіями для підвищення ефективності та точності досліджень.

До комплексного оснащення клініки увійшло:

  • Автоматичний гематологічний аналізатор BC-2800Vet — аналізатор для швидкого загального аналізу крові тварин. Завдяки своїй продуктивності та простоті у використанні, він дозволяє отримувати надійні результати, що є важливим для своєчасного контролю стану здоров'я тварин;

  • Ветеринарний імунофлуоресцентний аналізатор FIA680Vet — надає можливість проводити аналізи на біомаркери із високою чутливістю і специфічністю, що значно підвищує рівень діагностичних можливостей центру. Цей аналізатор є незамінним у роботі з тваринами, які потребують більш детальної діагностики;

  • Медична лабораторна центрифуга LC-04C від Zenith Lab — ефективний інструмент для попередньої підготовки зразків. Висока швидкість і надійність роблять її незамінною у щоденній роботі лабораторії, забезпечуючи якісну підготовку зразків для подальшого аналізу.

Цей проєкт є важливим кроком для розвитку ветеринарної медицини в регіоні, і ми пишаємося тим, що допомагаємо Краматорську стати центром передових ветеринарних практик.

Наше обладнання — це крок до здоров'я тварин і розвиток ветеринарної медицини майбутнього.

Ми продовжуємо впровадження новітнього обладнання у ветеринарні клініки по всій Україні для швидшої та точнішої діагностики!

Більш детальна інформація про Центр Здоров'я Тварин у м. Краматорськ за посиланням.

ЗАМОВЛЯЙТЕ ПРОЄКТ ІЗ ОСНАЩЕННЯ ВАШОЇ ВЕТЕРИНАРНОЇ КЛІНІКИ СУЧАСНИМ ОБЛАДНАННЯМ УЖЕ СЬОГОДНІ!

Наші сервісні інженери вводять в експлуатацію, надають супровід й методичне забезпечення протягом всього гарантійного терміну (12 місяців з моменту введення в експлуатацію).

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування, а також сервісний супровід.

Для прорахунку вартості проєкту, отримання комерційної пропозиції або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Реалізація нового проєкту для Центру Здоров'я Тварин в м. Краматорськ”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень