Нові рішення в гематологічному аналізі від компанії Mindray. Автоматичний гематологічний аналізатор ВС-6800 Plus.

Шановні партнери! Пропонуємо вам нове рішення в гематологічному аналізі від компанії Mindray — автоматичний гематологічний аналізатор ВС-6800 Plus, який гарантує швидке та ефективне проведення тестів та робить його ідеальним інструментом для використання у ваших лабораторіях медичних установ, клінік та діагностичних центрів.

Купити BC-6800 Plus Mindray

ВС-6800 Plus Mindray — сучасне рішення у сфері гематологічних досліджень із покращеною функціональністю та підвищеною продуктивністю.

Удосконалений гематологічний аналізатор BC-6800 Plus Mindray не тільки надає можливість налаштування користувачем режимів тестування СВС, СВС+Diff, СВС+Diff+RET, RET, але також має вищу пропускну здатність до 200 зразків на годину. Заснований на новій технологічній платформі SF Cube, прилад дозволяє отримати більш надійні результати аналізу з ефективним флагуванням при виявленні аномальних клітин та попереджувальним інформаційним повідомленням. Ці можливості не тільки задовольняють очікування фахівців у сфері використання аналізатору, але й дозволяє встановити новий стандарт для аналізу крові.

Переваги гематологічного аналізатора ВС-6800 Plus Mindray:

  • Висока продуктивність. 200 тестів/год - перевага для лабораторій із великим щоденним потоком аналізів проб крові;
  • Широкий спектр досліджуваних параметрів. 37 звітних та 42 досліджуваних показників важливих для роботи клініциста;
  • Висока точність вимірів. Підрахунок повної формули лейкоцитів, типування патологічних й незрідих форм усіх видів клітин крові;
  • Широкий спектр аналізів. Вимірювання кількості еритроцитів, гемоглобіну, тромбоцитів, лейкоцитів та інших,також дозволяє працювати з наступними такими видами біологічних рідин як спинномозкова, плевральна, асцитична та синовіальна (18 параметрів), що дозволяє проводити комплексний аналіз;
  • Автоматизований процес. Зменшує ризик помилок та спрощує роботу медичного персоналу завдяки автоматизації.
  • Зручний інтерфейс користувача. Простий та зрозумілий інтерфейс.
  • Інтегрована система контролю якості. Наявна вбудована система для моніторингу та підтримки високої якості результатів аналізів.
  • Зберігання даних. До 100 000 результатів досліджень, включаючи всю числову інформацію, гістограми та діаграми розсіювання.

Аналізатор BC-6800 Plus Mindray обладнаний передованими технологіями, які забезпечують швидке та ефективне проведення тестів та робить його ідеальним інструментом для використання в лабораторіях медичних установ, клінік та діагностичних центрів.

ЗАМОВЛЯЙТЕ АНАЛІЗАТОР ВС-6800 PLUS MINDRAY ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід й методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для прорахунку вартості проєкта або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Нові рішення в гематологічному аналізі від компанії Mindray. Автоматичний гематологічний аналізатор ВС-6800 Plus.”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень