Гематологічні аналізатори Mindray на кожен бюджет!

ХЛР пропонує гематологічні аналізатори для державних та приватних медичних закладів. Ми офіційні представники ТМ «Mindray» в Україні, тому маємо досить можливостей надати найкращі умови співпраці.

Обрати аналізатор

Як обрати гемоаналізатор?

Рекомендуємо визначити свої критерії:

  1. Диференціація на 3 чи 5 субпопуляцій
  2. Кількість тестів виконуваних на годину
  3. Необхідність проведення скринінгу норми та патології
  4. Вартість приладу та собівартість тесту.

У нашому інтернет-магазині в наявності гематологічні 3 diff та 5 diff аналізатори. Вони відрізняються кількістю виконуваних досліджень на годину – від 40 до 110 тестів/год; та за функціональними особливостями.

Для центрів первинної медико-санітарної допомоги ідеально підійдуть 3 diff аналізатори BC-20s та BC-30s або 5 diff аналізатори BC-5000 та BC-5150. Для медичних закладів з більшим потоком пацієнтів рекомендуємо моделі BC-5000, BC-5150 та BC-6000.
Саме 5 diff аналізатори здатні проводити скринінг норми та патології, що значно полегшує роботу клініцистів.

Зверніть увагу, гематологічний аналізатор BC-6000 аналізує кров та рідини організму!
Вартість приладу визначають його особливості та характеристики. Ми гарантуємо повну сервісну підтримку приладу, запуск та постановку методик, а також навчання персоналу.

Від правильного вибору моделі залежить собівартість аналізу – чим більше тестів на годину виконує лабораторія, тим нижча собівартість дослідження. Реагенти для безперебійної роботи аналізатора завжди у наявності.

Як купити гематологічний аналізатор?

Ми пропонуємо вигідні ціни та умови співпраці для державних та приватних закладів. Дізнайтесь як отримати гематологічний аналізатор безкоштовно за телефонами вказаним на сайті!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Гематологічні аналізатори Mindray на кожен бюджет!”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень