Гематологічна станція CAL 8000 від Mindray

Представляємо гематологічну автоматизовану станцію CAL 8000 Mindray – інноваційний інструмент для лабораторій та медичних установ, що значно спрощує робочий процес та одночасно поліпшує точність діагностики та моніторингу стану здоров'я пацієнтів.

Система клітинного аналізу CAL 8000 Mindray

Ця станція є модульною системою, що включає декілька приладів, об'єднаних між собою модулем транспорту і розподілу зразків:

"Ядром" системи є комп'ютер із сенсорним екраном. За допомогою нього оптимізується розподіл навантаження між кожним модулем BC-6800Plus і ухвалюється рішення, для якої проби треба взяти мазок крові. На ньому відображається стан кожного модуля BC-6800Plus або SC-120, встановленого в системі CAL 8000, а також обсяг реактивів, що залишилися. 

Однією з головних переваг CAL 8000 є можливість для нескінченного оновлення та розширення. Кількість гематологічних аналізаторів у системі не обмежена, що дозволяє легко адаптувати станцію до обсягу роботи, що зростає.

Продуктивність CAL 8000 залежить від виконуваних протоколів аналізу та може досягати, в базовій комплектації, 250 аналізів на годину. За допомогою цього інтуїтивного програмного забезпечення користувачі в будь-який момент можуть отримати всю необхідну інформацію із системи. Отже, користувачам потрібно менше часу на управління станцією та вони можуть краще планувати свій робочий день.

Огляд та можливості CAL 8000 Mindray

Лінія клітинного аналізу нового покоління Mindray CAL 8000 може вміщувати до 4 одиниць автоматичного гематологічного аналізатора BC-6800Plus, який використовує передову технологію SF Cube і тривимірні діаграми розсіювання, щоб допомогти лікарям краще диференціювати популяції клітин крові та виявляти аномальні клітини, які неможливо виявити звичайними методами.

Конструкція CAL 8000 Mindray дозволяє здійснювати оберт стійки зі зразками на 90 градусів.

Модуль повороту, який входить до складу системи, забезпечує можливість обертання стійок зі зразками, що оптимізує простір та підвищує ефективність роботи системи.

     

Дотримуючись 3 простих кроків «завантажте та запуск», оператори SC-120 блоку підготовки та фарбування мазків отримують готові слайди, готові до мікроскопічного огляду. Одночасно можна завантажити до 150 порожніх слайдів та 10 касет, що містять по 10 слайдів.

Ця система забезпечує високу продуктивність і значно знижує час, витрачений на підготовку зразків. Завдяки автоматизації процесу, ризик людських помилок мінімізується, що підвищує точність і надійність результатів. Система також підтримує інтеграцію з іншими лабораторними приладами, що забезпечує безперервний робочий процес і оптимізує роботу лабораторії.

Вбудоване програмне забезпечення для управління CAL 8000 може допомогти користувачам краще організувати свій робочий час, оскільки воно відображає:

  • робочий стан на ходу;
  • робочий стан кожного BC-6800Plus та SC-120;
  • моніторинг реагенту, включаючи мертвий об’єм, кількість залишених аналізів, термін придатності тощо.

Програмне забезпечення IabXpert оптимізує такі функції, щоб спростити робочий процес для аналізу даних:

  • автоперевірка для звичайних зразків;
  • покращена функція критеріїв повторного огляду з налаштуванням кількох умов;
  • більш інтуїтивний інтерфейс для перегляду та перевірки патологічних зразків.

SC-120 може робити мазки з капілярних зразків, оскільки для цього потрібно лише 40 мкл крові.

   

Дані можна переглянути за допомогою програми labXpert на iPad та iPhone.

Переваги лінії клітинного аналізу CAL 8000 від компанії Mindray:

  • висока продуктивність (250 тестів/год) – для лабораторій з великим щоденним потоком аналізів проб крові;
  • спектр визначуваних параметрів – 47 показників, важливих для роботи клініциста (з них 33 параметри загального клінічного профілю і 13 наукового застосування);
  • можливості аналізатора підтверджені результатами клінічних досліджень;
    висока точність вимірювань, підрахунок повної формули лейкоцитів, типування патологічних і незрілих форм усіх видів клітин крові, включно з ретикулоцитами та ядровмісними еритроцитами - точний та достовірний результат для постановки діагнозу;
  • налаштування алгоритму повторного аналізу дає змогу користувачам задавати власні критерії повторного аналізу згідно з порядком, прийнятим у лабораторії;
  • область вивантаження може вміщати до 200 пробірок із пробами за раз, а користувачі можуть вибрати пробірки з пробами, які потребують подальшого аналізу;
  • система може автоматично розподіляти проби за критеріями “Repeat” (повтор), “Rerun” (повторне обстеження) та “Reflex” (рефлекс), які попередньо задаються користувачами;
  • можливість обирати найбільш раціональний режим дослідження для кожного виду діагностики, що дає змогу заощаджувати витрати реагентів і час, що витрачаються на один аналіз;
    наявність налаштованих користувачем режимів тестування;
  • CBC, CBC+DIFF, CBC+RET, CBC+NRBC, CBC+DIFF+RET, CBC+DIFF+NRBC, CBC+DIFF+RET+NRBC, RET;
  • швидкість отримання результату 30 секунд у режимі СВС або СВС+DIFF.

Відкрийте нові можливості з простим робочим процесом та розумною системою аналізу CAL 8000 MIndray

У вартість обладнання входить: ПДВ, навчання персоналу, гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід й методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для прорахунку вартості проєкту, отримання комерційної пропозиції або замовлення телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Гематологічна станція CAL 8000 від Mindray”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень