Автоматизована високоточна система BS-430 Mindray – ідеальний біохімічний аналізатор!

Для чого потрібен біохімічний аналізатор крові?

Аналіз біохімічних показників крові – один з найбільш інформативних методів лабораторної діагностики.

Купити BS-430

Біохімічний аналізатор дає можливість провести дослідження стану органів і систем організму людини: печінки, нирок, підшлункової залози, ліпідного та білкового обміну, жирового та вуглеводного обмінів речовин, мікроелементів та інші.
Результати досліджень дають вичерпну інформацію лікарям для постановки діагнозу пацієнту.

Про біохімічний аналізатор BS-430 Mindray

Аналізатор не так давно з’явився в Україні, але вже зарекомендував себе в лабораторіях державних та приватних закладів.
Це автоматизована високоточна система, керована комп'ютером. Прилад відрізняється високою продуктивністю та здатний виконувати до 420 тестів на годину. На ньому можна провести 90 фотометричних тестів + 3 ISE (3 показника в пробах сироватки й сечі) + 3 сироваткових показника. BS-430 оснащений високополірованими зондами з комбінованими технологіями для забезпечення точності та надійності. Мінімальний об'єм проби для проведення дослідження становить від 1,5 мкл.
Аналізатор має ефективну систему мийки. Внутрішня та зовнішня мийка зменшує перенесення проби. Попередньо підігріта деіонізована вода і миючий засіб забезпечують ідеальну чистоту кювет.
Серед переваг варто відзначити інтелектуальну систему змішування, удосконалену оптичну систему та надійну систему нагріву.
Прилад дуже простий в роботі. Він об’єднав у собі зручне програмне забезпечення та практичні функції попередніх біохімічних аналізаторів Mindray.

Як купити аналізатор BS-430 Mindray?

Прилад повністю забезпечений усім необхідним для роботи: реагентами, контролями, калібраторами та витратними матеріалами.
Ви можете оформити замовлення на сайті, прилад є у наявності. Хочемо звернути Вашу увагу на можливість придбання аналізатора під реагентний контракт. Деталі дізнайтесь за телефонами вказаними на сайті.

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Автоматизована високоточна система BS-430 Mindray – ідеальний біохімічний аналізатор! ”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень