Проєкт КДЛ для Полтавського обласного клінічного медичного кардіоваскулярного центру

Шановні партнери! Повідомляємо вам про реалізацію нашого нового проєкту КДЛ для обласного кардіоваскулярного центру м. Полтава.

Купити лабораторне обладнання

Метою як даного, так і всіх наших проєктів є підвищення якості послуг та діагностики з метою збереження здоров’я пацієнтів. Кожен аналізатор, встановлений у Полтавському клінічному центрі, покращує якість проведених аналізів і підвищує продуктивність роботи в цілому. Ми продовжуємо оснащувати медичний центр новими аналізаторами, маючи попередній досвід співпраці із закладом.

У Полтавський медичний центр встановлено наступне КДЛ обладнання:

1. Імунохемілюмінесцентний аналізатор CL-1000i Mindray — перша серія ІХЛА аналізаторів, що були встановлені в Україні. Прилад має містку завантажувальну зону для проб і охолоджувану камеру для реагентів, а продуктивність досягає 180 тестів/год. Забезпечує надійність та розроблений з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом.

2. Гематологічний автоматичний аналізатор BC-5150 Mindray входить до найпопулярніших гематологічних аналізаторів у нашому каталозі. Кращий — завдяки здатності виконувати 60 тестів/годину, перевіряти норму та патологію, а також визначати 49 важливих показників в роботі лабораторії. Принцип роботи дозволяє підібрати найбільш раціональний режим дослідження (для кожного виду діагностики) і заощадити витрати реагентів і час при виконанні одного аналізу.

Детальніше за посиланням.

3. 2 біохімічних автоматичних аналізатори BS-240 Mindray — аналізатор є компактним, технологічно вдосконаленим та ефективним. З можливістю виконувати 200 тестів/годину, BS-240 є універсальним біохімічним аналізатором для настільних ПК та є ідеальним рішенням для невеликих лабораторій і резервним інструментом для середніх і великих лабораторій. Він оснащений багатьма розширеними функціями, яких немає в аналогічних пристроях на ринку.

Детальніше за посиланням.

ЗАМОВЛЯЙТЕ ВЖЕ ЗАРАЗ ПРОЄКТ КДЛ ДЛЯ ВАШОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ 

Придбавши обладнання, Ви отримуєте: безоплатне навчання персоналу та гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід і методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для прорахунку вартості проєкту та замовлення продукції телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для Полтавського обласного клінічного медичного кардіоваскулярного центру”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень